За нас

Вие сте тук

Концепция

Електронна платформа за специализирано предлагане за закупуване онлайн на отделни специализирани продукти за сън, матраци, топ матраци, подматрачни системи, спални, спални комплекти, възглавници, завивки, мека мебел за сън и други цялостни решения за спалнята, индивидуални проекти за дома, хотелско обзавеждане за спални, комбинирани дизайнерски проекти за обзвeждане на частни къщи, вили, както и участие в обществени търгове и публични проекти.

Продукти

Матраци, топ матраци, подматрачни системи, спални, спални комплекти, възглавници, завивки, мека мебел за сън, декоративни възглавници, походни легла, комплекти легла и спални с матраци, олекотени завивки, спално бельо, одеяла, шалтета, протектори за матраци, калъфи за матраци, здравословни продукти за сън, медицински продукти, килими и подови настилки за спалнята, осветление, аксесоари за сън и други.

Визия

е-sleep.bg e платформа за мащабна търговия и предлагане на продукти за сън от най-добрите производители и вносители в сектора. Нашата визия е да предложим, доказано качествени продукти и да развием идеята за дизайнерското виждане в сферата на обзавеждане за спалнята. Представянето на многообразие и огромен избор на крайния потребител е от ключово значение за нас.

Цели

Правилното продуктово позициониране, качествено и бързо обслужване, генериране на огромен брой доволни клиенти.