Sleep Genesis - Body Zone / Боди Зоне - Двулицев Матрак ТЕД

Да
2 страни на комфорт
3D мрежа
Гарантирана вентилация
Сваляем перящ се калъф
Полиестерни влакна
Профилиран комфортен слой
Текстили
  • Новаторски дизайн на ядрото
  • Колекция Sleep Genesis 2019
  • Ергономичен матрак
  • ZERO GRAVITY effect - Нулев гравитационен ефект, пълен комфорт на тялото
  • Ядро от Body Anatomic пяна с добра еластичност
  • 2 страни с избор за различна твърдост на комфорта
  • 5 зони на комфорт
  • Гарантирана вентилация на ядрото
  • Дизайнерски калъф с цип подходящ за машинно пране с текстил Neo Vogue с антистатично третиране
№:
2624
Цена:362,00 лв.
-+
Безплатна доставка до всички градове и села
4
Твърдост: 
Височина: 
20 см
Гаранция: 
5 години
Произход: 

Описание

Sleep Genesis - Body Zone / Боди Зоне e ергономичен двулицев матрак от ново поколение от ергономична серия матраци 2019 - Ѕlеер Gеnеѕіѕ на матраци ТЕД. Серията е изцяло фокусирана върху потребностите на съвременият човек в забързаното и динамично ежедневие.

В серията изцяло са включени продукти с олекотени конструкции, иновативни дизайни на ядрата и техтилните калъфи и чрез новото усещане за нулева гравитацията се постига вълщебството - там където се заражда съня в чисттата му форма на релексиращ комфорт.

Ергономичен двулицев матрак Body Zone / Боди Зоне е проектиран от двустранно профилирана пяна - Воdу Аnаtоmіс с 5 зони на комфорт и 2 страни предоставящи избор за различна твърдост на комфорта. Различните зони гарантират на тялото постоянна и оптимална опора и правилна подръжка на гръбначният стълб. Ядрото на матрака е двустрано профилирано в различни профилни зони, като на всяка от двете страните са предвидени възможно най-много подвижни отчастаци в профилната шарка, които спомагат за точното и равномерно разпределяне на тежеста на тялото. По този начин този матрак ви предоставя отлична и релаксираща среда за сън. Матрак Body Zone / Боди Зоне е изработен с вътрешен калъф - нетъкан здрав текстил, и с външен модерен дизайнерски калъф с цип от подходящ за машинно пране с текстил Neo Vogue с антистатично третиране. Матракът е с 3D мрежа за оптимален термо и влаго контрол. Вземте сега с 5 години гаранция за качество предоставена от матраци ТЕД. Поръчайте сега от онлайн платформа за продукти за сън, матраци и спални комплекти E-sleep.bg