Легло ELIZA

Вие сте тук

Да
7-зонов мултипокет
Бонел
Латекс
Полиуретанова пяна
Текстили
№:
1942
Цена:1 830,00 лв.
Безплатна доставка до всички градове и села
5
Височина: 
62 см
Гаранция: 
5 години
Произход: 

Описание

Легло Елиза - модел от серия Тапицирани легла на матраци Paradise, има характерен скандинавски дизайн. Скандинавската стилистика носи в себе си особена лекота, уют и спокойствие. Едновременно практична и изискана, тя се основава на изчистените линии и монохромна цветова палитра. Семплата симетрия превръща леглото в произведение на изкуството, и въпреки че залага на изчистеност във формите и цветовете, скандинавския стил се фокусира много повече на удобството.

Легло Елиза се състои от четири части - основа, матрак, топ матрак и табла, свързани в идеална комбинация с внимателен подбор на използваните материали. Основата има стабилна конструкция и в нея е заложен класическият пружинен пакет Bonnell system. Той омекотява и подобрява функциите на матрака, като в допълнение гарантира изключителна здравина на цялата конструкция. Второто ниво - матракът, е с ядро от 7 зонов пружинен пакет Pocket System, в който всяка пружина е индивидуално опакована в текстилен джоб. Поради независимото движение на всяка една от пружините, те потъват равномерно и се нагаждат според контурите на тялото. Ядрото е със 7 зони на комфорт, като правилното поемане на натиска осигурява равномерно разпределение на тежестта по цялата повърхност на матрака и поддържа гръбнака в естествено положение. Седемте различни зони са в съответствие с основните точки на натиск на човешкото тяло и създават усещането за стабилност и комфорт. Ортопедичните характеристики на ансамбъла се допълват от комфортния допир и мекота на топ матрака, изработен от латекс и еластична пяна.

Скандинавските легла се отличават с изключително качество по отношение на изработка и визия. Многостепенната конструкция на леглото и съчетанието на различни по технология и изработка елементи, създават цялостна хармония, базирана на идеята за постигане на пълен комфорт.

Височина на основата - 21 см

Височина на таблата - 120 см

Височина на матрака - 22 см

Височина на топ матрака - 7 см

Височина на леглото (с включени крачета 12 см) - 62 см

Предимства:

  • висока степен на ортопедичност
  • максимална опора на тялото
  • висока издръжливост при натоварване и дългогодишна активна експлоатация
  • неподатлив на деформация
  • движенията на тялото не се предават по матрака
  • безшумна „дишаща“ основа от покет-пружини – при движението на пружините се осигурява постоянен приток на свеж въздух в матрака
  • естествена еластичност и гъвкавост
  • здравословен и спокоен сън