Легло AMETYST

Вие сте тук

Да
7-зонов мултипокет
Бонел
Латекс
Покет
Полиуретанова пяна
Текстили
№:
1936
Цена:1 263,00 лв.
Безплатна доставка до всички градове и села
5
Височина: 
54 см
Гаранция: 
2 години
Произход: 

Описание

Легло Аметист - модел от серия Тапицирани легла на матраци Paradise, е вълнуващо съчетание от изчистени линии и класически разкош, за който допринася и ансамбъла от материи в лилава гама. В своя неповторим дизайн Аметист съчетава модерното звучене на наситените цветове и последните иновативни технологии, което го прави наистина уникален модел. Всеки детайл в това е легло е подчинен на идеята да радва окото и гали сетивата.

Стабилната конструкция на леглото и използването на различни пружинни пакети и материали в основата и матрака допринасят за максимално добрата опора на тялото и неустоим комфорт. В меката основа е заложен класическият пружинен пакет Bonnell system. Той омекотява и подобрява функциите на матрака, като в допълнение гарантира изключителна здравина на цялата конструкция. Таблата на леглото е с изчистен дизайн, и също като основата е тапицирана в плюшена дамаска с приятна мекота при допир.

Матракът е модел Ametyst - един от фаворитите в Луксозната серия на матраци Paradise. Притежава отлични ортопедични и анатомични качества. Това се дължи на високо технологичния 7 зонов пружинен пакет Pocket System, в който всяка пружина е индивидуално опакована в текстилен джоб. Поради независимото движение на всяка една от пружините, те потъват равномерно и се нагаждат според контурите на тялото. Ядрото е със 7 зони на комфорт, като правилното поемане на натиска осигурява равномерно разпределение на тежестта по цялата повърхност на матрака и поддържа гръбнака в естествено положение. Индивидуалното действие на всяка пружина се допълва чудесно от мекото покритие на профилираната Memory пяна от едната страна на матрака. Термоеластичните й качества позволяват да „запомня“ формата на тялото. Когато се затопли, тя омеква и потъва в точките с по-голям натиск, обгръщайки изцяло лежащото тяло. Memory пяната има частично отворена структура, което определя добрата ѝ вентилация. Телесната температура се балансира, умората и болката отстъпват пред пълноценен релакс. Еластичната пяна от другата страна на матрака прецизно разпределя тежестта, като гарантира правилната позиция на гръбначния стълб.

Модел Ametyst предлага избор на различно усещане за мекота и комфорт от двете страни на матрака.

Височина на основата - 22 см

Височина на таблата - 120 см

Височина на матрака - 22 см

Височина на леглото (с включени крачета 10 см) - 54 см

Предимства:

  • висока степен на ортопедичност
  • максимална опора на тялото
  • висока издръжливост при натоварване и дългогодишна активна експлоатация
  • неподатлив на деформация
  • движенията на тялото не се предават по матрака
  • безшумна „дишаща“ основа от покет-пружини – при движението на пружините се осигурява постоянен приток на свеж въздух в матрака
  • здравословен и спокоен сън