Гаранция за най-добра цена

Търсите качествени нови матраци най-изгодна цена? E-sleep.bg ви гарандира най-изгодните цени за предлаганите от нас продукти. Ние отделяме специално внимание на търговските ни предложения, за да предлагаме на нашите клиенти изгодни продукти и да подържаме актуални офертите си, така, че купувайки от нас вие да пестите пари.

Как да се възползвате от „Гаранция за най-добра цена”?

  1. Изпратете ни линк към сайт, който предлага същия матрак или продукт за сън на същия производител на по-добра цена.
  2. Матракът или продукта за сън трябва да може да се поръча и цената му трябва да е с ДДС. Не важи за идивидуални размери, изчерпани наличности и продукти спрени от производство и извън официалното портфолио на представените в сайта ни производители, изтекли кампании и отстъпки или намаления за лоялни клиенти, и продукти предлагани в хипермаркети.
  3. Сайта от които ни предоставяте линк трябва да е на българско юридическо лице и да извършва търговска дейност на територията на България.
  4. Ние ви ще ви предоставим по-добра цена от конкуренцията лично за вас на посочен от вас телефон, която ще важи еднократно в момента на предложението направено от наш консултант и ще е валидна за потвърдена поръчка на продукта в рамките на направеното предложение. Ако не можем да я предоставим, ще получите 5% отстъпка при следваща поръчка на стоки извън промоция.