Гаранция

Вие сте тук

ГАРАНЦИЯ

Всеки продукт закупен в онлайн платформа e-sleep.bg се предлага с производствена гаранция. Важно е да знаете, че всеки производител има своu условия за валидност на гаранцията.

ВАЖНО: При получаване на поръчаната от вас стока се уверете, че е в търговски вид в присъствието на куриера. При забелязване на наранявания или изцапвания на стоката уведомете куриера и той ще състави Протокол за увредена пратка. 

* Не се приемат рекламация за получена стока, увредена или замърсена в последствие.

Преди разопаковане потърсете гаранционната карта на закупения от вас продукт. Различните производители поставят този документ на различно място. При някои от тях, тя е залепена на външния найлон в джобче от куриера, при други е закачена на видимо място от външната страна на продукта, а при трети гаранционната карта е вътре във фабричния найлон и може да я откриете след разопаковане. 
При разопаковането на вашия матрак или топ матрака не използвайте остри режещи предмети. Внимателно отстранете найлона и оставете матрака да заеме нормалните си размери и форма (ако е бил ролиран).

Всеки матрак или топ матрак, който се доставя под формата на руло, е необходимо да бъде разопакован в рамките на 30 дни след получаването му от клиента. В противен случай гаранцията отпада.

При двулицевите матраци е задължително използването на подматрачна рамка, като е препоръчително тя да бъде с дървени ламели.

Еднолицевите матраци и подматрачни рамки с двоен размер следва да бъдат поставяни на легла със средна царга (летвата, която преминава през средата на леглото) за допълнителна опора и предотвратяване от счупване / изкривяване.

При някои матраци е допустимо да се усеща миризма веднага след разопаковането. Не се притеснявайте, безвредна е. Като всяко ново нещо тя щя се отмирише в рамките на два до три дни.

ВАЖНО: Информация относно процедурата по завеждане на рекламация може да откриете в Гаранционната карта на продукта.

Срока на гаранцията е опоменат в описанието на всеки един продукт и съответно в гаранционната карта.