Galaxy / Галакси - Двулицев Матрак с Преносим Топ Матрак | E-sleep.bg

Galaxy / Галакси - Двулицев Матрак с Преносим Топ Матрак

Мемори пяна
Сваляем перящ се калъф
Полиуретанова пяна

Галакси е матрак, който е изработен от три вида пяна и Double core технология. Изработен е по уникална технология, съчетава две ядра в един калъф и предлага индивидуален комфорт на двамата партньори.

Стара цена:855,00 лв.
Цена:684,00 лв.
Спестявате:171,00 лв. (20%)
-+
Безплатна доставка до всички градове и села
4
Марка: 
Височина: 
30 см
Гаранция: 
25 години
Произход: 

Описание

Произведен е в Италия и се доставя под формата на хигиенично, вакумирано руло, което запазва неговата чистота и свежест до разопаковането му. Състои се от вътрешен и външен калъф, които могат да бъдат лесно изпрани в домашни условия. Горната част на калъфа представлява преносим топ матрак.

Галакси е двулицев матрак със средна степен на твърдостта. Едната му страна е по-мека, а другата твърда. Благодарение на Double Core технологията, той може да се върти така, че да отговаря на предпочитанията на всеки един от партньорите.

Общата височина на матрака е 30 см. Той е проектиран да поддържа своята форма и да подсигурява постоянен комфорт по време на сън. Състои се от 3 см. мемори пяна в калъфа и 4 см. - в ядрото. Тя има свойството да държи тялото в стабилна позицията и да неутрализира движенията. Високоеластичният материал, от който е изработена, поддържа матрака свеж и прохладен, като осигурява идеалната температура за лек и спокоен сън. Високоеластичната пяна предоставя максимален комфорт и ортопедична опора.