DuoSense / ДуоСенс - Ортопедичен Двулицев Матрак

2 страни на комфорт
Гарантирана вентилация
Ортопедичен матрак
Полиуретанова пяна

Дуосенс е твърд ортопедичен матрак, изключително подходящ за хора, страдащи от болки във врата или гърба.

№:
3428
Цена:325,00 лв.
-+
Безплатна доставка до всички градове и села
5
Твърдост: 
Височина: 
20 см
Гаранция: 
25 години
Произход: 

Описание

Матракът има уникалното свойство да се адаптира към тялото, независимо от позицията за сън. Калъфът е изработен от текстил, който има висока проветривост и не позволява задържането на влага. Матракът е произведен в Италия, като се доставя във формата на хигиенично, вакумирано руло.

Дуосенс е двулицев матрак, с височина 20 см. Едната страна е малко по-мека, благодарение на добавената пяна. Другата страна е твърда, като осигурява стабилна опора на тялото и гърба. За по-дълготраен живот на матрака, се препоръчва завъртане на страните поне два пъти в годината.

Матракът Дуосенс се състои от ядро от 16 см. високоеластична пяна. Основната му функция е да държи гръбначния стълб изправен, като в същото време гарантира максимален комфорт по време на сън.

Текстилът е изработен от дишащи материали, които да поддържат оптимална температура и ниво на влажност. Високата проветривост, не позволява задържането на прах и акари.

Допълнителният слой мека високоеластична пяна доставя максимален комфорт по време на сън, като следва всяка извивка на тялото.