Доставка | E-sleep.bg

Доставка

Вие сте тук

ДОСТАВКА

Онлайн платформа за продукти за сън, матраци и спални комплекти Е-sleep.bg предлага НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до ВСИЧКИ ГРАДОВЕ и СЕЛА в БЪЛГАРИЯ. Цените обявени в сайта са с включено ДДС.

Колко ще заплатя за доставката ?

Доставката на продукти поръчани от електронен магазин www.е-sleep.bg е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до ВСИЧКИ ГРАДОВЕ и СЕЛА в БЪЛГАРИЯ.

Как ще доставим вашата поръчка?

Всички наши продукти се доставят с куриерска фирма Спиди. В ограничен брой случай или при по-големи поръчки доставката се извършва с наш доверен транспорт в частични случай е възможно доставката да бъде извършена с транспорт на производителя. Във всяка отделна поръчка всеки клиент ще бъде известен за начина на доставка.

До адрес, до офис на Спиди или друг посочен адрес ще получа поръчката си ?

Имате възмоност сами да изберете дали да доставим пратката ви до офис на Спиди или до адрес посочен от вас, зависимост от потвърденият начин на доставка от наша страна..  Доставката е безплатна за суми над 250 лв.

Колко бързо ще получа моята пратка ?

При наличие, че сме се свързали с вас и сме потвърдили, че изпращаме стоката към вас това значи, че трябва да очаквате доставка в срок от 1 до 3 работни дни, според натоварването на фирмата доставчик.

При наличие на забавяне на пратката ми? 

Стандартно доставката се извършва след официално потвърждение от наша страна от 1-3 работни дни, но понякога има и известно забавяне по независещи причини. Проявете известно търпение, ако има забавяне в срока за получаване на пратката ви. В някои случай причините за забавянето в срока са извън нас и фирмата доставчик.

Кой отговаря за гаранционното обслужване на продуктите?

Гаранционните условия на продуктите предлагани в онлайн платформа e-sleep.bg се поемат изцяло от производителя или вносителя посочен на оргиналната опаковка на продукта и изрично упоменат в гаранционната карта, която придружава продукта. При наличие на възникнала рекламация за даден продукт онлайн платформа e-sleep.bg предоставя контакти на производителя на клиентите си за подаване на съответните условия и претенции за изпълнение на рекламация по гаранционна карта.

Условия за признаване на гаранцията на продуктите?

При покупка на всички продукти от онлайн платформа e-sleep.bg на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, задължително тя трябва да бъде съпътствана от разсписка за пощенски паричен превод - издадедена от куриера при доставка на продукта или платежно нареждане ( в случайте на плащане по банков път ), които служат като документи за покупка!