Доставка

Вие сте тук

ДОСТАВКА

Онлайн платформа за продукти за сън, матраци и спални комплекти Е-sleep.bg предлага НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до ВСИЧКИ ГРАДОВЕ и СЕЛА в БЪЛГАРИЯ. Цените обявени в сайта са с включено ДДС.

Колко ще заплатя за доставката ?

Доставката на продукти поръчани от електронен магазин www.е-sleep.bg е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до ВСИЧКИ ГРАДОВЕ и СЕЛА в БЪЛГАРИЯ.

Как ще доставим вашата поръчка?

Всички наши продукти се доставят с куриерска фирма Спиди. В ограничен брой случай или при по-големи поръчки доставката се извършва с наш доверен транспорт в частични случай е възможно доставката да бъде извършена с транспорт на производителя. Във всяка отделна поръчка всеки клиент ще бъде известен за начина на доставка.

До адрес, до офис на Спиди или друг посочен адрес ще получа поръчката си ?

Имате възмоност сами да изберете дали да доставим пратката ви до офис на Спиди или до адрес посочен от вас, зависимост от потвърденият начин на доставка от наша страна.. 

Колко бързо ще получа моята пратка ?

При наличие, че сме се свързали с вас и сме потвърдили, че изпращаме стоката към вас това значи, че трябва да очаквате доставка в срок от 1 до 3 работни дни, според натоварването на фирмата доставчик.

При наличие на забавяне на пратката ми? 

Стандартно доставката се извършва след официално потвърждение от наша страна от 1-3 работни дни, но понякога има и известно забавяне по независещи причини. Проявете известно търпение, ако има забавяне в срока за получаване на пратката ви. В някои случай причините за забавянето в срока са извън нас и фирмата доставчик.

Кой отговаря за гаранционното обслужване на продуктите?

Гаранционните условия на продуктите предлагани в онлайн платформа e-sleep.bg се поемат изцяло от производителя или вносителя посочен на оргиналната опаковка на продукта и изрично упоменат в гаранционната карта, която придружава продукта. При наличие на възникнала рекламация за даден продукт онлайн платформа e-sleep.bg предоставя контакти на производителя на клиентите си за подаване на съответните условия и претенции за изпълнение на рекламация по гаранционна карта.

Условия за признаване на гаранцията на продуктите?

При покупка на всички продукти от онлайн платформа e-sleep.bg на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, задължително тя трябва да бъде съпътствана от разсписка за пощенски паричен превод - издадедена от куриера при доставка на продукта или платежно нареждане ( в случайте на плащане по банков път ), които служат като документи за покупка!