Body Rest / Боди Рест - Италиански Двулицев Матрак | E-sleep.bg

Body Rest / Боди Рест - Италиански Двулицев Матрак

2 страни на комфорт
Високоеластична (HR) пяна
Полиуретанова пяна
Антибактериален текстил

Произведен в Италия матрак с високоеластична пяна. Ядрото му се състои от 17 см високоеластична пяна и 2 см мека пяна за по-висок комфорт. Текстилът на Body Rest матраците също съдържа мека пяна, която придава усещането за мекота при допир.

Стара цена:335,00 лв.
Цена:318,25 лв.
Спестявате:16,75 лв. (5%)
-+
Безплатна доставка до всички градове и села
5
Марка: 
Височина: 
21 см
Гаранция: 
25 години
Произход: 

Описание

Калъфът е произведен с ThermoSense текстил, чийто терморегулиращи свойства допринасят за топлина през зимата и прохлада през лятото. В допълнение, калъфът е обработен срещу акари и алергени.

Body Rest матракът е със средна твърдост, като височината му е 21 см. Ядрото му от високоеластична пяна и осигурява дълъг живот на матрака, както и безпроблемно използване. Благодарение на добрата технология, тялото получава максимална опора, докато почива. Точките, които се нуждаят от подкрепа нощем са гръбнак, кръст, таз, рамене и крака.

ThermoSense текстилът има свойството да попива влагата и да поддържа една постоянна температура. Той е изработен така, че в него има микроскопични кухини, които помагат на въздуха да циркулира по-лесно и да поддържа средата суха.

Body Rest матракът е двулицев и може да бъде обръщан и използван по-дълго време.